18. června 2008

Věda, výzkum a Xantony


Věda a výzkum

Mangostan už se zkoumá 150 let, výsledky jsou popsány ve více než 110 článcích ve vědeckých časopisech a týkají se všech systémů organizmu.
Víc než 50 nezávislých studií potvrdilo uzdravující účinek mangostanu.
Většinu z nich si můžete přečíst na http://www.pubmed.gov/.
Džus XanGo se pyšní vyváženou plnou formulou mangostanu, která obsahuje xantony – další generaci fytonutrientů..



Xantony

Xantony mají silné vlastnosti které:
podporují trávicí ústrojí, posilují imunitní systém, neutralizují volné radikály, posilují chrupavky a funkce kloubů, podporují zdraví během sezónních respiračních onemocnění...

Většina lidí ví o blahodárných účincích takových antioxidantů jako jsou vitamíny C a F, ale málokdo ví o mimořádném uzdravujícím potenciálu xantonů. Xantony – to jsou přírodní chemické substance, které zejména nedávno dostaly vysoké vyznamenání od mnoha vědců a výzkumníků. Xantony se zkoumaly pečlivě kvůli jejich uzdravujícím vlastnostem, protože mají řadu farmaceutických kvalit a zejména vlastnost udržovat mikrobiologickou rovnováhu, zdraví imunitního systému a mozku.

Mimořádné je to, že mangostan – nejenom dužina, ale i celé ovoce, představuje sám o sobě jedinečný nejznámější zdroj xantonů, co vůbec kdy byl objeven v přírodě.
Slupka mangostanu je zvlášť bohatá na xantony, které představují moderní generaci silných přírodních fytonutrientů. Tato skutečnost změní budoucnost průmyslu dietických potravinových doplňků.
Formula, která se skládá z pyré celého ovoce mangostanu, využívá všechny přednosti xantonů, které jsou v ní obsaženy a přinášejí obrovský užitek lidského organizmu.

Z 210 objevených xantonů v přírodě jenom v jednom ovoci – mangostanu – se jich nachází více než 40!
V jednom vědeckém projektu získali ze slupky ovoce 6 xantonů a následně je zkoumali na různých rakovinových buňkách.
Mezi těmito 6 xantony byl definován jeden ze silnými cytostatickými (protirakovinovými) účinky na rakovinové buňky jater, žaludku a plic.
Z více než 40 xantonů objevených v ovoci mangostanu je pečlivě prozkoumaných zatím jen 6. Je zcela možné, že budoucnost zdraví lidstva spočívá v tomto ovoci, které v sobě skrývá přírodní tajemství zdravého života!

Žádné komentáře: