18. června 2008

XANGO je nejrychleji rostoucí firmou na světě...

XanGo je lahodný a zdravý nápoj, který obsahuje hodně antioxidantů.Až 17000 oprotí Aloe vera ktery má jen 5000. Je vyroben z mangostanu ( Garcinia mangostana s ověřenými výživovými a léčivými účinky.)
Plod, ze kterého je XanGo vyráběno se považuje ze nejchutnější ovoce na světě. Tropické ovoce mangostan používají po staletí lidé v jižní Asii, Indii a pacifických ostrovech jako potravu a lék. Mají k tomu dobrý důvod – xanthony jsou účinné proti volným radikálům a zánětům, proti infekcím a mnoha dalším nemocem.
XanGo se vyrábí z celých plodů, za normálních okolností je slupka plodu nepoživatelná, ale právě pod ní je nejvíce účinných látek. Novou technologií zpracování se z plodu mangosteen těží maximum a proto je tak účinné proti mnoha nemocem. Zlepšují ochranu střev, ledvin, kůže a dalších orgánu.

Ve světě slaví firma obrovské úspěchy a stala se nejrychleji rostoucí firmou na světě, rychleji rostoucí než eBay, Microsoft či Yahoo. Dostala vyznamenání podnik roku 2006 od společnosti Ernst & Young.

Do České republiky již tento rok vstoupí oficiálně firma XanGo a nabízí vám nové pracovní příležitosti.Sídlo firmy: Salt Lake City, Utah USA Expanze do Evropy: 2007 otevřeli: Rakousko, Švýcarsko, Belgie, Norsko, Švédsko, Německo. 2008 otevřou: Francie, Itálie, Španělsko, Portugalsko, Polsko, Česká republika, Maďarsko, Slovenská republika.

1 komentář:

Irshad řekl(a)...

XANGO is excellent product for the protecting from many infectitious and skin disease.It is made from herbal products and it is the quality of the product that they have no side effects.The aloe vera and other substance provide the strenght to the pigmentation function of the skin and hence,and reduce the chanse of autoimmune disorder like vitiligo and psoriasis etc. Because it the pigment producing cell work accurately there is no risk for such disease like Vitiligo etc.